Tv forgatás a műhelyemben

Múlt héten kaptam egy emailt amiben felkértek, hogy szerepeljek az “Ég, föld, férfi, nő” MTV- M1 csatorna Budapesről szóló műsorában. A hetente jelentkező turisztikai műsorban minden alkalommal az ország egyik részét/városát mutatják be, a mostani rész Budapestről szólt, és mint színes egyéniség kerültem bele 🙂
A forgatás péntek este zajlott a műhelyemben, és nagyon meglepődtm, hogy hányan segédkeznek, mert bár a Laboratory-nál töltött munkás évekből tudom, hogy sok ember dolgozik ilyenkor, de nem számítottam rá, hogy ez is ennyire komoly lesz.

Ismét megtapasztaltam, hogy a kamerák előtti viselkedés egyelőre még mennyire nem az én világom, nem tudok természetesen viselkedni. Amikor dolgozunk vagy beszélgetünk azzal nincs gond, de ha egy előzőleg spontán elmondott mondotat/gondolatot kell újra elismételni a kamerába, mert valami nem jó, vagy éppen technikai gond volt, akkor máris kellemetlenül érzem magam. Persze ezt is biztosan meg lehet szokni, mint a sok embernek előadást, de nekem egyelőre egyik sem megy, pedig egy hét múlva aktuális lesz a nagyobb közönség előtti előadás is.

A műsorok felkerülnek YouTube-ra, majd posztolom, ha már fent van ez az epizód is.

//update: újabb bejegyzésben belinkeltem a videót

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük