Milano Design hét

Hirtelen jött a lehetőség, hogy részt vegyünk az idei milánói design héten mint kiállítók a PaperSpokes-szal. Ez óriási dolog, mert nagyon drága részt venni egy ilyen rendezvényen, hogy minket meghívtak és ingyen vettünk részt meg hihetetlen lehetőséget jelent, így nem sokat gondolkodtunk a válaszon, egyből rábólintottunk. Persze emiatt a teljes addigi tervezett havi feladatok és munkák borultak, így mindent át kellett ütemezni, de ezért nagyon szívesen vállaltuk ezt a kellemetlenséget 🙂

A Milánói Design Hét keretében rendezett Fuorisalone-on vettünk részt, ami a városban található, és egy hét bulit és töménytelen designt jelent. Hogy érthető legyen annak is, aki nem ismeri a rendezvényt, kb úgy kell elképzelni, mint mondjuk Magyarországon a Művészetek Völgyre rendezvényt, csak ez egy városrészben található és a design köré épül. Ebben az időszakban minden boltot, sarkot, átjárót, aulát és várócsarnokot kiadnak design cégeknek, akik bemutatják a termékeiket meg mindeféle érdekes programot rendeznek a 6 nap alatt amíg a rendezvény tart. A kiállítóknak bemutatkozási és kapcsolatépítési lehetőséget jelent.

PaperSpokes on Milan Design Week

Mi is bemutatkozni mentünk ki, közvetlen eladást nem nagyon terveztünk, nem is vittünk ki csak pár darab ládát, mert annyira hirtelen jött a lehetőség, hogy nem is voltak éppen készleten termékeink amiket eladhattunk volna. Így viszont nagyon sok szóróanyaggal készültünk, amit az érdeklődők kezébe nyomhattunk.

A kiállítás nagyon jól sikerült, fantasztikusan inspiráló volt a többi kiállító is, így összességében nagyon jó emlékekkel és kapcsolatokkal tértünk haza.

PaperSpokes on Milan Design Week

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük