Berlin Fahrradschau + PaperSpokes

Március 18-20 között részt vettünk a PaperSpokes-szal a Berliner Fahrradschau kerékpáros kiállításon Berlinben. Ez a berlini kerékpáros hét egyik nagy rendezvénye volt, amelyen a legtöbb nagy kerékpáros márka képviseltette magát.

Már tavaly októberben jelentkeztünk a kiállításra, és két másik magyar márkával, a Blindchic-kal és a Nebouxiival közös standot béreltünk (Rajtunk kívül két magyar kiállító volt még a vásáron: a Csepel és a Bigo táska). Célunk a termékek bemutatása és viszonteladók szerzése volt. Mivel még jelenleg is fut a közösségi finanszírozási kampányunk és nem rendelkezük értékesíthető mennyiségű termékkel, így az eladás szóba sem jött a kiállítás alatt. Hat ládát vittünk ki, hármat hoztunk haza, 3 másik darabot kint hagytunk mintadarabnak potenciális viszonteladóknál.

Persze mindent az utolsó pillanatra hagytunk, így végül a csütörtöki indulásunk előtt pár órával készültek el a szóróanyagaink, és csak a helyszínen derült ki, hogy egyáltalán tényeg megkapjuk-e (igen) egy másik kiállítótól a kerékpárt, amit előre elkértünk már hetekkel korábban, hogy azon mutassuk be a termékeket.

A kiállítás rendkívül jól szervezett volt, sok fantasztikus programmal a látogatók számára, és úgy általában rendkívül sok látogatóval. Itthon nincs ehhez fogható kerékpáros kiállítás/vásár. A három nap alatt elosztogattunk 600 darab bemutatkozó füzetet, beszéltünk személyesen legalább 700 érdeklődővel, és sok hasznos visszajelzést kaptunk. Megérte kimenni!

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük