DrumDrum Design

2014. augusztusában úgy alakult hogy bekerültem a Telekom érdekes vállalkozásokat bemutató kapányába, így egy rövid kis bemutató videó készült rólam (írtam róla blogbejegyzést), amit aztán az RTL Klub egész októberben vetített. Ennek a forgatásán ismerkedtem meg Marton Enikővel és Marton Zoltánnal, ugyanis ők készítették magát a filmet.

Már első találkozáskor fantasztikus összhang alakult ki köztünk, és a forgatás napja még közelebb hozott minket egymáshoz. Amikor augusztus végén megemlítettem, hogy kibéreltem két üzletet, amiből az egyiket a Virivee-nek szántam, a másikban meg magyar design és kézműves termékekkel foglalkozó üzletet szeretnék csinálni, de egyedül már se energiám, se pénzem nincs ez utóbbira, egyből szóltak, hogy nagyon szívesen lennének társaim, mert egy ideje már érzik hogy szívesen kikacsintanának a filmezésből, és tetszik nekik a boltnak az ötlete.
Szeptemberben leültünk, átgondoltuk, csináltunk egy közös céget, és belekezdtünk a helyiség felújításába, mert elég rossz állapotban volt. A felújítás persze elhúzódott, aztán belecsúsztunk a karácsonyi hajtásba így a nyitást eltoltuk tavaszra, mert azt éreztük, hogy az év első pár hónapjában semmi értelme nem lesz kinyitni.

A bolt a budapesti bulinegyed kellős közepén található, közvetlenül a Gozsdu udvar kapujánál. Szeretnénk egy olyan design és kézműves termékeket értékesítő boltot létrehozni, ami egy kis kulturális sziget a bulinegyedben, ami nem csak bolt, hanem ahol a termékről és a tervezőről is több információt tudhat meg bárki, mint egy átlagos üzletben. Mi nemcsak eladni szeretnénk a terméket, hanem bemutatni ezeket a fantasztikus termékeket, megismertetni a készítőjét az emberekkel.

Egyelőre még csak pár tervezőnk van, szeretnénk majd még újakat is bevonni. Nem akarjuk az üzletet telezsúfolni sem, de a kínálat folyamatosan bővül majd az elkövetkező hetekben.

Jelenlegi alkotóink:
– Somogyi Réka ruhák, párnák
– Gyarmati Zsolt festmények
– Nagy Áron grafikák
– Keserű Andrea ékszerek és táskák
– Újhelyi Eszter selyemsálak
– Nebouxii zoknik
– Absoloot jegyzetfüzetek és noteszek
– Bányai Brigi ékszerek
– Naiica nyakláncok
– Kiss Zsombor fa kerékpáros kiegészítők
– Pallagi Tünde ékszerek és pólók

DrumDrum Design
1072 Budapest, Dob utca 14. (A Gozsdu udvar mellett)
Nyitva tartás: hétfőtől szombatig 12-19

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük