Első divatbemutatók

Július elején meghívtak a Balassi Intézetbe egy hivatalos bemutatkozásra, ahol lezajlott az első Virivee minibemutató. Harisnyákkal nem igazán szokás divatbemutatót tartani, de itt a szervezők kérése volt, hogy tartsak egy 3-5 perces bemutatót. Utána pár percben még elmeséltem a közönségnek, hogy mivel is foglalkozom. A nap jól sikerült, sok érdekese emberrel sikerült megismerkednem, pár mondat erejéig bekerültem az aznapi M1 híradóba is.
Valószínű a tv-s megjelenés kapcsán keresett meg az M1 Balatoni Nyár stábja is, és felkértek vendégnek a reggeli műsorba. Ez egy élő magazinműsor Révfülöpről minden hétköznap reggel (nyaranta), sok meghívott vendéggel és érdekes témákkal. A műsorba készültünk egy minibemutatóval, itt a nyári színeket terveztem bemutatni, 5 modell segítségével. Nehezítés volt, hogy reggel 7-re le kellett érnünk Révfülöpre, a TV kisbusza reggel 5-kor vett fel minket, így többen végigaludtuk a lefele utat.
Ez volt életem első élő tv-s szereplése, de mivel szerencsére már párszor adtam interjút, volt mikrofon a kezemben és hasonlók, így egyre kevésbé jövök zavarba, és talán most voltam a legkevésbé ideges. Ha valakit érdekel, a Mediaklikk oldalon a július 21-i adásban szereplek és látható a bemutató is.
A lányok szépek és csinosak voltak, a rövid beszélgetés gyorsan lement, a parton csináltunk még pár képet, ha már így egyben volt a társaság.
Ezeknek a megjelenéseknek amúgy közvetlenül nem érzem hasznát, több érdeklődő és vásárló nincs, igaz azért, hogy a vásárlóimnak csak nagyon kis része magyar. Inkább azt látom, hogy engem kezdenek megismerni az emberek, vagy hallottak róla hogy valaki csinál Magyarországon szép harisnyákat.

Leave A Comment

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük