Virivee márkát 2012. év végen hoztam létre. Az egész harisnya ötlet még nyár elején fogalmazódott meg bennem, amikor divatba jöttek a színátmenetes ruhák, ombre termékek, illetve megláttam egy ilyen harisnyát is. Maga az ötlet tehát, hogy ilyen termékeket csináljak eredetileg nem a sajátom, én továbbfejlesztettem. Az egész azzal indult, hogy felkeltette az érdeklődésemet, hogy vajon ez a fajta festés technológiailag hogyan valósítható meg. Akkor még egyáltalán nem volt az interneten erre leírás, sem megoldási javaslatok, így több hét utánajárás és kísérletezés eredménye lett, hogy kifejlesztettem a saját technológiai megoldásomat, illetve megtaláltam a megfelelő festéket. Kesőbb megjelentek az interneten DIY leírások, hogyan ajánlják a kivitelezést, és kiderült, hogy sikerült egy teljesen egyedi megoldásra jutnom. Jelenleg hárman, talán négyen vagyunk a világon, akik minőségi módon tudunk színátmenetes harisnyákat festeni. A technológiám gyorsabb elkészíthetőséget és szélesebb választékot tesz lehetővé, például egyedül az én tudok szivárvány színátmenetet festeni.

Az első harisnyákat az Etsy kézműves piacra tettem fel tesztelni, ahol egy nap után megérkeztek az első megrendelések, és ezután is folyamatos volt az érdeklődés. Ez elegendő visszajelzés volt számomra, hogy a termékekre igény van és érdemes lenne ebből vállalkozást csinálni.
2012. év végére megnyílt a Kickstarter angol felhasználási lehetősége is, én meg kaptam az alkalmon, hogy kipróbáljam. Amellett, hogy pénzt akartam szerezni a projekthez, egyben indirekt marketingnek szántam a frissen indult vállalkozásomnak. A Kickstarter projektről külön posztban írok.

Virivee cycling tights

Mindössze fél évvel az indulás után meglett az első viszonteladó Moszkvában, majd 3 hónappal később egy Kölnben is.
2013. nyarán indult el a saját angol nyelvű webshop a virivee.com oldalon.

2014-ben és 2015-ben főleg nyomott harisnyákkal kísérleteztem, melyeknek azóta is nagy sikerük van.

2015. március 2-án megnyílt az első saját Virivee üzlet Budapesten, a 7. kerület Dob utca 24. szám alatt (Kazinczy utca sarok), illetve három héttel később elindult a nagyon szuper az új, három nyelvű weboldalunk a virivee.com cím alatt, ahol az angol és a magyar mellett már német nyelven is elérhető minden termék is információ.

2016. év eleji állás szerint a világ 43 országába küldtünk eddig harisnyát. A legmárkahűbb vásárló egy belga lány, aki 18 már 22 harisnyánkat vásárolta már meg saját maga részére. Jelenleg 80 különböző harisnyanadrág szerepel a kínálatunkban.

Írásaim Virivee-vel kapcsolatban a blogon itt találhatóak.